Dr. Devrim Elmas: Lazer ile Kılcal Varis Tedavisi

Lazer ile Kılcal Varis Tedavisi





Daha fazla bilgi ve resimler için İnstagram ve Facebook sayfamızı ziyaret ediniz.

Deri üzerinden görülen kılcal varislerin, Long Pulsed Nd-Yag lazerle yakılması esasına dayanır.

Ayakta 1-2 dakika durduğunuzda kablo veya kalın ip gibi dışarı çıkıntı yapan varisleriniz varsa Lazer veya iğne ile çözüm aranması yanlış olacaktır.

Yüz bölgesinde

özellikle burun kanatları ve elmacık kemiği üzerinde kılcal damar çatlamaları gözükmektedir.Bir kaç lazer seansında yüzünüzdeki kılcal çatlamalar geçebilir fakat tekrar oluşabileceğini unutmamanız gerekir. Bu yüzden devamlı olarak kendinizi güneşten, aşırı sıcak-soğuk farklarından korumalı ve cildinizi nemli tutmalısınız.

Bacaklarda ki kılcal varisler çoğunlukla genetik yatkınlığı olan, devamlı oturarak veya ayakta çalışanlar ve gençliğinde çok ağır spor yapmış sonra bırakmış olanlarda görülmektedir. Bu kişilerde çoğunlukla kılcal varislerin yanında selülitte görülmektedir. Lazer ile yapılan seanslar sonucunda kılcal varisleriniz azalır veya yok olabilir. Fakat hayat şeklinizi değiştirmediğiniz müddetçe geri dönüşü çok hızlı olacaktır. Çok fazla ilerlemeden yapılacak kılcal varis tedavileri, sizin daha komplike tedavilere ihtiyaç duymanızı engelliyecektir. Altta yatan sebep ortadan kaldırılmadığı sürece kılcal varisler tekrarlayabilmektedir.

Lazer ile yapılan tedavilerde seans aralığının en az 2 ay olması tavsiye edilir.
Böylece yakılmış damarların kapanma süreci bitmiş ve bazı kılcal varis dallarının da kendiliğinden kapanması beklenmiş olur.

Tüm sorularınız için lütfen +905323557881 veya +902324634685 i arayınız. Tüm sorularınıza en ince ayrıntısına kadar cevap vermeye çalışırım.
.
Ya da  +905323557881 no lu telefona sormak istediğiniz konuya göre WhatsApp üzerinden fotoğraf atarak yada video görüşme şeklinde cevaplar alabilirsiniz.
.
Ücretsiz görüşme Online yapılıyor, sadece işlem için randevu vermekteyiz.

Instagram