Dr. Devrim Elmas: Kristal Peeling - Akne İzi - Akne Dolgusu

Kristal Peeling - Akne İzi - Akne Dolgusu



Kristal Peeling  özel borular yardımı ile alüminyum oksit kristalleri yüksek basınçla deri üzerine püskürtülür ve deri yüzeyi törpüleme işlemidir. Bu şekilde derinin ölü tabakası diğer boru tarafından emilir. Mikroskopik seviyede alüminyum oksit kristalleri kar tanesi ve yıldız şeklindedir. Bu törpülemenin etkili olmasını sağlar. Bu kristallerin yapısından ötürü deriye zarar vermezler.
Kış aylarında leke, sivilce izi veya deri kabalaşması tedavisi amacıyla en sık iki haftada bir uygulama yapılması uygundur. Daha derin peeling yapılacağından, güçlü cihaz olması gerekmektedir.

Hafif akne izlerinde kristal peeling ve akne dolguları önerilmektedir. Yapılacak akne dolguları akne izlerini azaltmaktadır.
İğne enjeksiyonu şeklinde yapılması nedeniyle hem akne izinin bütünlüğü bozulmuş hem de verilen dolgu sayesinde orada doku canlanması sağlanmış olur.


Tüm sorularınız için lütfen +905323557881  i arayınız. Tüm sorularınıza en ince ayrıntısına kadar cevap vermeye çalışırım.
.
Ya da  +905323557881 no lu telefona sormak istediğiniz konuya göre WhatsApp üzerinden fotoğraf atarak yada video görüşme şeklinde cevaplar alabilirsiniz.
.
Ücretsiz görüşme Online yapılıyor, sadece işlem için randevu vermekteyiz.

Instagram